Udstillinger
 
StamcellenetVærket II
    Projektbeskrivelse
    Baggrund
    Rumlig kommunikation
    Forskning        
    Deltagere

Forventningernes landskab
    Installationen
    Idé udførelse
    Opbygning
    Billedmateriale

    Tidsplan
Udstillinger
    Kommende udstillinger
    Arkiv

Kontakt   
StamcellenetVærket I
    Installationen
    Forsker - Designer
    Billedmateriale

Litteratur

      

Udstillinger
Arkiv

Indkøbscentret Fields
Installationen er skabt til at stå i det offentlige rum hvor mange mennesker naturligt kommer forbi og ingen er blevet særligt inviterede til at besøge den. Derfor var det helt centralt at vi fik lov til at stille installationen op i indkøbscentret Fields på Amager.

Den 21. og 22. september 2007 var installationen udstillet på Metrotorvet ved hovedindgangen. Det var selvfølgelig meget spændende om kunderne i Fields ville interagere med installationen eller bare ignorere den. Det viste sig dog, at der var rigtig mange mennesker, der reagerede på den. Nogen kiggede hurtigt på installationen udefra, mens andre brugte mere end en halv time på at udforske dens indre.

 

 

Videnskabsjournalisternes Årsmøde DISENSUS
'Forventningernes Landskab' blev udstillet 1. juni 2007 ved Videnskabsjournalisternes Årsmøde afholdt i Biocenter, Københavns Universitetinfo.
Konferencen handlede blandt andet om samfundets interesser i forskning og om kontrollen med forskningen. Maja Horst holdt et oplæg om installationen og dens udformning (download podcast her), og derefter kunne konferencedeltagerne selv opleve installationen. Da der var begrænset plads havde vi ikke opstillet installationen i dens grundform, men lavet en åbning to steder i kredsen. Under opstillingen, og i løbet af konferencen, havde vi den positive oplevelse at mange af de biomedicinske studerende på biocenteret kom og besøgte os.


Diskussion omkring valg man
udfordres til at foretage
samt opbygning ved Samfundet


 

Forskningens Døgn
'Forventningernes Landskab' blev udstillet og afprøvet i det offentlige rum første gang i forbindelse med Frederiksberg Kommunes arrangement til Forskningens Døgn den 27. april 2007. Det foregik på Solbjerg Plads, hvor installationen var åben mellem klokken 15 og 19.

Det var vores håb, at den ville få besøg af mange mennesker – både dem, der var taget i byen for at opleve Forskningens Døgn, men også af dem, der færdedes i byen af andre årsager.
Det viste sig, at folk generelt ikke bare gik ligeglad forbi installationen, og heller ikke bare kastede et enkelt blik derind. Der kom en del besøgende, der gik ind i installationene og så sig omkring, undersøgte opstillingerne og i høj grad også interagerede med dem.

Da installationen ikke er bygget til at stå udendørs, måtte den til 'Forskningens Døgn' opstilles i et telt på Solbjerg Plads foran Handelshøjskolen. Til denne dag var pladse dækket med telte med andre institutioners stande.


Opstilling og -bygning af installationen i teltet på pladsen

 


Festivallens scene. Diva Das Andersen interviewer Maja Horst om forskningskommunikation.

 


Opstilling af installationen i teltet.

 

LPF snigpremiere
Installationen havde snigpremiere i Ovnhallen på Handelshøjskolen i Porcelænshaven onsdag den 25. april i forbindelse med et seminar om rumlig forskningskommunikation.

 


Seminaroplæg ved Maja Horst

 

 

Læs om projektet
 
kontakt: lektor Maja Horst, 3815 2826 / mh.lpf@cbs.dk                               
Projektet er støttet af forskningsrådet for Kultur og Kommunikation