StamcellenetVærket II


Projektbeskrivelse
Baggrund
Rumlig kommunikation
Forskning
Deltagere

Forventningernes landskab

Installationen
Billedmateriale
Idé→ udførelse
Opbygning

Udstillinger

Udstilling
Udstillingsarkiv
  PCST 10
  Field's
  DISENSUS
  Forskningens Døgn
  LPF snigpremiere
Udst
 

Levende billeder
   
Kalender

følg installationens liv

 

 


Læs om projektet
download artikler...
 
StamcellenetVærket I

    Installationen
Forsker - Designer
Billedmateriale
 
Kontakt
 
 
 
 

 

 

Udstillinger
Arkiv

>>Forventningernes Landskab<< udstilles

Forskningsformidlings installationen er blevet udstillet og besøgt ved flere lejligheder ved bl.a. konferencer, i et shoppingcenter og ved årsmøder.
Herunder kan du se en række eksempler.


PCST 10 Konference
Den 25.-27. juni 2008 afholdes den internationale konference om Public Communication of Science and Technology i Malmø og København.
Installationen bliver opstillet som del af konferenceprogrammet.
Læs mere om konferencen - klik her

Se mere fra udstillingen...

 

 


Indkøbscentret Field's
Installationen er skabt til at stå i det offentlige rum hvor mange mennesker naturligt kommer forbi og ingen er blevet særligt inviterede til at besøge den. Derfor var det helt centralt, at vi fik lov til at stille installationen op i indkøbscentret Fields på Amager.

Den 21. og 22. september 2007 var installationen udstillet på Metrotorvet ved hovedindgangen. Det var selvfølgelig meget spændende om kunderne i Fields ville interagere med installationen eller bare ignorere den. Det viste sig dog, at der var rigtig mange mennesker, der reagerede på den. Nogen kiggede hurtigt på installationen udefra, mens andre brugte mere end en halv time på at udforske dens indre.

Se mere fra udstillingen...

 

 

Videnskabsjournalisternes Årsmøde DISENSUS
'Forventningernes Landskab' blev udstillet 1. juni 2007 ved Videnskabsjournalisternes Årsmøde afholdt i Biocenter, Københavns Universitetinfo.
Konferencen handlede blandt andet om samfundets interesser i forskning og om kontrollen med forskningen. Maja Horst holdt et oplæg om installationen og dens udformning (download podcast her), og derefter kunne konferencedeltagerne selv opleve installationen. Da der var begrænset plads havde vi ikke opstillet installationen i dens grundform, men lavet en åbning to steder i kredsen.
Under opstillingen, og i løbet af konferencen, havde vi den positive oplevelse at mange af de biomedicinske studerende på biocenteret kom og besøgte os.

Se mere fra udstillingen...

 

 

Forskningens Døgn
'Forventningernes Landskab' blev udstillet og afprøvet i det offentlige rum første gang i forbindelse med Frederiksberg Kommunes arrangement til Forskningens Døgn den 27. april 2007. Det foregik på Solbjerg Plads, hvor installationen var åben mellem klokken 15 og 19.

Det var vores håb, at den ville få besøg af mange mennesker – både dem, der var taget i byen for at opleve Forskningens Døgn, men også af dem, der færdedes i byen af andre årsager.
Det viste sig, at folk generelt ikke bare gik ligeglad forbi installationen, og heller ikke bare kastede et enkelt blik derind. Der kom en del besøgende, der gik ind i installationene og så sig omkring, undersøgte opstillingerne og i høj grad også interagerede med dem.

Se mere fra udstillingen...

 

 

LPF snigpremiere
Installationen havde snigpremiere i Ovnhallen på Handelshøjskolen i Porcelænshaven
onsdag den 25. april 2007 i forbindelse med et seminar om rumlig forskningskommunikation.

Se mere fra udstillingen...

 
 

 

 
 
kontakt: lektor Maja Horst, 3815 2826 / mh.lpf@cbs.dk                               
Projektet er støttet af forskningsrådet for Kultur og Kommunikation